Eri-Eripura " Eppu"
Virtuaalihevonen

Nimi: 

Rek.nro: 

Syntynyt: 

Rotu:  

Sukupuoli:

Väri:  

Säkäkorkeus: 

Eri-Eripura "Eppu"

VH15-018-0145

22.12.2014  / Suomi

Suomenhevonen

Ori

Rautias

164cm

Omistaja:

Kotitalli:
Kasvattaja:
Painotus:


Jälkeläiset:

Jouni VRL-12930

Kirkkojoen talli
Kirkkojoen talli
Ravit


0 kpl

hevospassi.png

Punainen paholaishevonen?
-Ei nyt sentään. Hieman temperamenttinen ravipolle vain.

Eppu ei ole mikään helppo heppu. Tästä suomipojasta löytyy ruutia painonsa verran, ellei enemmänkin. Tarhasta se tarttuu mukaan helposti ja sen voi onkia sieltä kuka vain, jos vain terhakkaasti lompsii sitä noutamaan. Komea punainen, "Iso punainen"  köpöttelee riimunjatkeena kuin koulutettu sirkuspuudeli. Se tarkkailee ihmistä lempeänä, mutta silti kuorensa alla ehkä jopa varautuneena. Keltanokat se aistii kyllä kilometrien päähän ja he saavatkin kokea mitä Suomenhevonen voi kenkkupäissään keksiä!
Ori on hieman hölmö, sillä se pitää kovin paljon työskentelystä, mutta sitä varten tarvittavat varusteet eivät mieltä lämmitä. Korvat luimistelevat ja naama on mutkalla kun joku edes vilauttaa kuolaimia. Syö itse metallisi.  Leukaluut lukittuvat kuin alligaattorilla, ja melkein tekisi mieli napata sorkkarauta avuksi. Kun kuolaimet kolisevat suussa, toivottavasti sorkkaraudattoman suostuttelun jälkeen, tämä poika luovuttaa ja antaa pukea kamat päällensä. 

Eppu on peloton, rohkea ja herkkä innostumaan kun sille päälle sattuu. Uhkarohkea persoona ei aina tajua oman turvallisuutensa päälle, vaan astelee holtittomasti niin kivistä kuin kannoistakin. Voisihan sillä ojanpohjaakin kyntää, mikäli kärryt mahtuisivat mukaan. Haukkuvat koirat saavat orin puhisemaan kiukusta. Se ennemmin puolustautuu kuin pelkää.. 
..Nuoren miehen tyhmyyttä.

Ravimallin veturi kiitää kärryt perässään innostuneena ja voitontahtoa puhkuen. Se ei mielellään luovuta ja ottaa haasteet vastaan totisen päättäväisesti. Ohjastajan kanssa yhteispeli sujuu varsin mutkattomasti, sillä ori vain rakastaa juoksemista ja tuulen tuisketta harjassaan. Huono tapa sillä on vetää itsensä piippuun jo radan alkuvaiheessa, jolloin sitä täytyy suostutella malttamaan loppurutistukseen saakka. Hyvänä puolena mainittakoon ettei orilla ole taipumusta laukkailla.

Suurta punaista ei olla ainakaan vielä ratsukoulutettu, ja sen selässä ollaan vain käyty pari kertaa.
Päällikkö Punainen ei ole lastenratsu, tätiratsu, tai muukaan ratsu. Se on ravuri se.

Sukutaulu 

isä: Hippa-Noppa
VH15-018-0111
163cm, rautias

 

ii: tuntematon

ie: tuntematon

emä: Sahakieli
VH15-018-0110
162cm, ruunikonpäistärikkö

ei: tuntematon

ee: tuntematon
 

Kuvia

Jokisyrjäntie 6
02690 Kirkkokylä

Virtuaali-Suomi

Kirkkiksen

© Jouni VRL-12930 |  Kopiointi kielletty.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now