Unikone " Koni"
Virtuaalihevonen

Nimi: 

Rek.nro: 

Syntynyt: 

Rotu:  

Sukupuoli:

Väri:  

Säkäkorkeus: 

Unikone "Koni"

VH16-018-1763

6.6.2016  / Suomi

Suomenhevonen

Ori  

Musta

165cm

Omistaja:

Kotitalli:
Kasvattaja:
Painotus:


Jälkeläiset:

Jouni VRL-12930

Kirkkojoen talli
evm
-


0 kpl

hevospassi.png

Iso musta ori kuopii malttamattomana lattiaa. Sitä satuloiva ihminen moittii ohimennen käytöstä. Tässä on Unikone. Ei mikään paikallaan nukkuja, vaikka nimestä voisi niinkin päätellä. Kone se ehkä on vähän, sillä orilla tuntuu olevan aina akussa virtaa tekemisen suhteen. Unikone on aina kovin malttamattomana menossa. Se ei oikein viihdy pitkiä aikoja paikoillaan. Tarhasta se lähteekin mukaan oikein mielellään, sillä voihan sitä päästä vaikka töihin. Portille se tulee norkoilemaan melkein aina, kun ihmisiä tulee paikalle.  Ori kuitenkin poistuu pettyneenä paikalta jos ihminen ei hakenutkaan juuri häntä.

"Koni!" - Huudahduksia saattaa kuulua kentältä samalla kun ratsastaja äheltää itseään jo uralle päin suuntaavan suomenhevosen selkään. Koniksi kutsuttu tapaus on erittäin työintoinen kaveri. Innokkuus on sen hyviä puolia. Orilla on oma, hyvin tehokas moottori, joten raipan voi huoletta jättää talliin. Jarruja sen sijaan saa hieman hakea. Unikone käy kuumana ja sillä kestää kauan hyytyä ja keskittyä kuuntelemaan ratsastajaa. Kun Koni on kuulolla, sen kanssa työskentely sujuu yleensä mutkattomasti. Orilla on hyvät liikkeet koulupuolelle ja virtaa esteille. Intokaan ei koskaan lopu kesken, keskittymisen kanssa vain reistailee. Uudet ratsastajat Koni testaa, että tarviiko oikeesti kuunnella vai voiko vain mennä.

Muiden hevosten kanssa ori tulee toimeen moitteettomasti. Se tutustuu nopeasti uusiin tuttavuuksiin ja on sellainen kaikkien kaveri. On myös ihmisystävällinen ja tulee toimeen melkolailla kaikenlaisten tyyppien kanssa.  Konin kiinnostus ihmisiin lakkaa nopeasti mikäli tarjolla ei ole herkkuja tai virikkeitä. 

Sukutaulu 

isä: Hippa-Noppa
VH15-018-0111
163cm, rt

emä: Maamiina
VH15-018-1963
163cm, rn

ii: Tuntematon
 

ie: Tuntematon
 

ei: Tykinkuula evm
---

 

ee: Maailmatar evm
---
 

Kuvia

Jokisyrjäntie 6
02690 Kirkkokylä

Virtuaali-Suomi

Kirkkiksen

© Jouni VRL-12930 |  Kopiointi kielletty.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now